True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sport tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

12-07-2024


North Sea Jazz
North Sea Jazz: Afl. 3

Concert van het Nederlandse soulfenomeen Shirma Rouse met het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Zij brengen een eerbetoon aan de Queen of Soul: Aretha Franklin.



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 14

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Er is bijna geen huurwoning meer te krijgen omdat de nieuwe huurwet averechts werkt. En moet er een maximumleeftijd komen voor politici, nu de Amerikaanse president Joe Biden de ene valpartij na de andere verspreking maakt?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Tien jaar na MH17. Komende week is het tien jaar geleden dat de vlucht MH17 uit de lucht is geschoten. 298 mensen kwamen om, waaronder 196 Nederlanders. Nederland bevond zich plotseling midden in een geopolitieke crisis. We kijken terug met vier topambtenaren die tijdens en kort na de ramp adviseerden over de crisisafhandeling, de strategie en het zoeken van internationale steun. * Scenario's toekomst Biden. Steeds meer Democraten uiten hun twijfels of president Joe Biden kan aanblijven als presidentskandidaat. We praten met Amerikadeskundige Laila Frank.



Telefilm
Telefilm: Afl. 34

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten. Maar als Wolfs door een vormfout eerder vrijkomt en zich aansluit bij een stel criminelen, komen ze elkaar als opponenten weer tegen in een wereld waarin niet alles is wat het lijkt. En waar vertrouwen van levensbelang blijkt.





Oases
Oases: Afl. 4

Het kleinste land van het Afrikaanse vasteland is Gambia. Voor wie zon, zee en strand zoekt, is het een oase. Het land wordt volledig omringd door buurland Senegal en kent veelal dezelfde stammen. Wat bindt hen en hoe gaan ze om met de vele invloeden van buitenaf?



Concert at SEA
Concert at SEA: Afl. 1

Muzikale hoogtepunten vanaf de Brouwersdam in Zeeland tijdens de 17e editie van muziekfestival Concert At Sea 2024. Marlijn Weerdenburg neemt de kijker mee langs optredens van onder anderen Son Mieux, Suzan & Freek en Kane.



NOS EK-kwalificatie Voetbal
NOS EK-kwalificatie Voetbal: Afl. 5

Voorbeschouwing op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Italië (v).



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 139

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes.

Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes, die moeten worden onderworpen aan een nieuwe zelfbedachte methode van directeur Anton. Anton maakt kennis met de jonge snuffel-stagiaire Bobbi en moeder Hannah komt bij de ouders op het schoolplein geld bedelen voor het lief- en leed-potje.



Puberruil
Puberruil: Afl. 1

Aanstormend politicus Joep ruilt met autohandelaar Dion. De 16-jarige Dion woont in het Brabantse Waalre. Hij is gestopt met school om zich te storten op zijn bedrijf: handel in tweedehands auto's. Dion is een echt 'familiemens' en heeft zes broers en zussen. Joep is 17 jaar, is enig kind en woont bij zijn vader in het centrum van Den Haag. Joep doet vwo en is politiek actief bij de JOVD, jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie. Hij droomt van een carrière als minister-president.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 194

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 10

Belgische chocolade staat bekend als de beste chocolade ter wereld. Maar wat maakt het zo goed? Is het de chocola of is het de marketing?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Om te kunnen oefenen hoe hulpverleners moeten handelen in extreme situties, worden er

Om te kunnen oefenen hoe hulpverleners moeten handelen in extreme situaties, worden er speciale trainingen georganiseerd. Er worden slachtofferacteurs opgeleid die de situaties zo realistisch mogelijk moeten naspelen. De acteurs leren hoe ze zich moeten gedragen wanneer ze gewond zijn, of in nood. Ook leren ze hoe ze nepwonden moeten maken. Pascal loopt een dag mee tijdens zo'n speciale training. En ook de cowboys werken met slachtofferacteurs.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 2

Gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 139

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 166

Tien jaar na MH17 ervaart driekwart van nabestaanden nog dagelijks de gevolgen, al gaat het met de meesten goed * Ook Loes verloor familie bij MH17-ramp: 'Pijn wordt minder, maar je wordt er blijvend mee geconfronteerd' * Betaalbare huurwoningen steeds moeilijker te vinden



FORMULA 1
FORMULA 1: 20 Times Pit Stops Went Wrong!

Throughout F1 history, there have been numerous pit lane mishaps, and we’ve compiled 20 of the most memorable pit stop blunders! From Michael Schumacher’s fiery incident in 2003 to Lewis Hamilton’s disastrous pit stop in Germany and so much more. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 140

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: IS HET EEN JONGEN OF EEN MEISJE? GENDER REVEAL!πŸ‘ΆπŸΌ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Gio
Gio: ZWANGERSCHAPS Q&A! MEEST GESTELDE VRAGEN!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 15

Isis ontmoet een vreemde meneer die het konijn beter maakt en in de bunker blijkt te wonen. Schipper Arend wordt streng toegesproken door Bits, zijn baas. Maarten en Femke zijn uitgeput, maar zien eindelijk hun kinderen weer terug. Alleen Isis is nog steeds kwijt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis Was Not Getting Away THAT Easily 🀣

Lewis Hamilton tried to make a run for it after the Mercedes team photo in the aftermath of his stunning Silverstone win. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: GOEDE STIFTEN vs SLECHTE STIFTEN TEKEN CHALLENGE met MAXIME & SOPHIE || Fan Friday

Als je goed kan tekenen dan is DIT het ultieme moment om je te bewijzen, want kan je ook goed tekenen als je hele slechte stift kleuren hebt gekregen? Samen met de super gezellige Maxime en Sophie gaan we de challenge aan en JIJ bepaalt wie er wint! Check ook de leuke video's op het kanaal van @maximeandsophie π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.





FORMULA 1
FORMULA 1: The 2024 British Grand Prix But Make It F1 Kids

Sit back and enjoy all the best bits from our F1 broadcast for children at Silverstone, with the aim of inspiring the next generation of F1 fans! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #BritishGP



vThorben
vThorben: Volledige BRAWLPASS Claimen!!!

Bedankt voor het kijken naar Volledige BRAWLPASS Claimen!!! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: VOOR DE EERSTE KEER EEN FLESJE GEVEN ❀️ #3938 & #3939

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



OnneDi
OnneDi: The Bathtub Sisters: De perfecte MOORD als SCHOOLPROJECT? | MISDAAD & MYSTERIE

*affiliate samenwerking | ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA β–» INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi β–»">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi β–» FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... β–»">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl





NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 15

Liveverslag van de 13e etappe. Een rit over 171 km van Agen naar Pau.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ‘"HOLiDAY" β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO]

Luister 'HOLIDAY' ook hier! Spotify: <a target="_blank" href="https://tinyurl.com/yc5x6aeu Deezer:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://deezer.page.link/AoUhCXfhaWFUW94C8 Apple:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://tinyurl.com/4z57zkt9 Songtekst: Drie,">Klik hier</a> twee, één! Holidayooo Zet de boel op stelten Doe maar mee oohoo Holidayooo Ja we gaan zo lekker Doe maar mee oohoo Ik voel de hitte op m’n huid Heb zomerkriebels in m’n buik Tijd voor een ijsje, school is uit Zet de muziek maar lekker luid Get ready, go go go En ga maar low low low En spring nu oh oh oh omhoog Drie, twee, één! Holidayooo Zet de boel op stelten Doe maar mee oohoo Holidayooo Ja we gaan zo lekker Doe maar mee oohoo En iedereen zingt Eehee holiday, alleen maar fun in het zon zon zonnetje Eén, twee doe je mee? Jump erin, doe een bom bom bommetje Eehee holiday, alleen maar fun in het zon zon zonnetje Eén, twee doe je mee? Jump erin, doe een bom bom bommetje Zon, zee, holiday Even niet naar school, nee Zo nice, paradijs We koelen af met waterijs Woohoohoo Relax en chill Woohoohoo Pak je zonnebril Woohoohoo Ja ik doe lekker lekker lekker wat ik wil Get ready, go go go En ga maar low low low En spring nu oh oh oh omhoog Drie, twee, één! Holidayooo Zet de boel op stelten Doe maar mee oohoo Holidayooo Ja we gaan zo lekker Doe maar mee oohoo En iedereen zingt Eehee holiday, alleen maar fun in het zon zon zonnetje Eén, twee doe je mee? Jump erin, doe een bom bom bommetje Eehee holiday, alleen maar fun in het zon zon zonnetje Eén, twee doe je mee? Get ready, go go go En ga maar low low low Drie, twee, één! En spring nu oh oh oh omhoog Drie, twee, één! Holidayooo Muziek en Tekst: Joachim Vermeulen Windsant & Maarten ten Hove Muziek Productie,Mix: FPX, Joachim Vermeulen Windsant & Maarten ten Hove Mastering: FPX Label: New Skool Records Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” πŸ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 De">Klik hier</a> Bellinga's - HOLIDAY ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: RIJDEN IN EEN WAGENTJE | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters

Videoclip van het kinderliedje: Rijden Rijden Rijden in een wagentje, en als je dan niet rijden wil dan draag ik je… Kijkwijzer AL. TEKST van RIJDEN IN EEN WAGENTJE Rijden rijden rijden In een wagentje En als je dan niet rijden wil Dan draag ik je Rijden rijden rijden In een wagentje En als je dan niet rijden wil Dan draag ik je Sturen sturen sturen In een wagentje En als je dan niet sturen wil Dan draag ik je Sturen sturen sturen In een wagentje En als je dan niet sturen wil Dan draag ik je Rijden rijden rijden In een wagentje En als je dan niet rijden wil Dan draag ik je Rijden rijden rijden In een wagentje En als je dan niet rijden wil Dan draag ik je Remmen remmen remmen Met het wagentje Maar als je dan niet remmen wil Dan draag ik je Remmen remmen remmen Met het wagentje Maar als je dan niet remmen wil Dan draag ik je Maar als je dan niet remmen wil Dan stop ik je



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Heerlijk ontbijten met ronde beschuitjes en vierkante boterhammen. Maar wat is rond en wat is vierkant? Hoela denkt dat ze het weet, maar ze zegt het keer op keer verkeerd. Door samen met de kinderen een ontbijt te maken met ronde en vierkante spullen kan ze het wel goed leren.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 105

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 193

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 139

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.