True
Sporten.TV - TV kijken via internet, de beste Sport tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

09-09-2024










2Doc
2Doc: Afl. 59

Aurora Mardigianian overleeft de Armeense genocide en wordt als seksslavin verkocht. Ze weet te ontsnappen naar New York en wordt een mediasensatie. Ze trekt de aandacht van Hollywood en in Auction of Souls speelt zij zichzelf. De film is een groot succes en Aurora wordt het gezicht van een liefdadigheidscampagne en zamelt miljoenen dollars in voor de slachtoffers van de genocide. Hierna trekt zij zich terug in de anonimiteit en wordt, net als de genocide, zo goed als vergeten. In deze animatiedocumentaire wordt aan de hand van beelden uit de speelfilm en archiefbeelden het verhaal verteld van Aurora en de genocide.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 9

Er gaan veel complottheorieën rond over de scheepsramp op 19 augustus voor de kust van Sicilië, maar wat is er echt gebeurd? We bespreken het met de kapitein Karsten Börner en Tim de Wit. * Wat is de Beste Grap Aller Tijden? Dat vroeg de VARAgids zich af en startte de zoektocht. Cabaretiers Jan Beuving en Brigitte Kaandorp schuiven aan. * Dinsdagnacht treffen Kamala Harris en Donald Trump elkaar in de ring voor hun eerste presidentiële televisiedebat. Wij blikken vooruit met Charles Groenhuijsen. * Oud-politieman Dik van Oers zoekt een constructie om het zelfdodingsmiddel X legaal te verspreiden.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 5

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 253 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Droomdorp
Droomdorp: Afl. 3

Eindelijk kunnen de bewoners in hun huizen trekken, al is het droomdorp nog lang niet klaar. In de klei en modder worden de eerste boompjes geplant en voor sommigen komen al stukjes van de droom uit. Martin loopt in de valkuil die hij zelf had voorzien en komt erachter dat je met een verhuizing ook altijd jezelf meeneemt. Als de modder plaats maakt voor bloemen en de eerste sla kan worden geoogst, blijkt er een fors gat in de begroting te zijn. Kan het landgoed nog wel worden afgebouwd?





TBS
TBS: Afl. 2

De afgelopen tien jaar waren er ruim 650.000 verlofbewegingen van tbs'ers in heel Nederland. In vijftien gevallen ging dat vreselijk mis en werd er tijdens het verlof een ernstig delict gepleegd. Susanne vertelt over die avond dat ze fietsend een tbs'er tegenkwam, die haar verkrachtte. De behandelaren die zijn risico verkeerd hadden ingeschat, zijn daar nog steeds ziek van: 'Ik train zelfs mensen om dit soort signalen te herkennen en ik had ze gewoon allemaal gemist.' Lion mag op begeleid verlof maar belandt daarna alweer snel in de isoleerkamer omdat hij een medewerker aanviel. 'Drugs zijn mijn valkuil, ik kan het overal hierbinnen krijgen.'



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 16 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Duitsland gaat tijdelijk alle landsgrenzen controleren. Met paspoortcontroles wil het land het aantal mensen terugdringen dat het land zonder geldig visum binnenkomt. * Vandaag is een langverwacht rapport gepubliceerd over de vraag hoe Europa economisch de strijd aan moet gaan met de VS en China. We bespreken de belangrijkste thema's in het rapport met econoom Mathijs Bouman. * Minister Madlener praat met omwonenden Schiphol. Schiphol hoeft van het kabinet minder te krimpen dan eerder de bedoeling was. * Nieuwsuur neemt reality-tv onder de loep met makers en oud-deelnemers. Deze keer spreken we met de makers.



De Taxioorlog
De Taxioorlog: Afl. 2

De top van de taxicentrale wordt gearresteerd. 'Justitie wil ons breken', aldus chauffeurs die gedupeerd zijn door de nieuwe taxiwet. Klokkenluiders Jan en Cees daarentegen, getuigen in het geheim over criminele zaken in de top van het bedrijf.



Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem
Nederlandse Bouwkunst door de ogen van Paul Rem: Afl. 1

Op weg naar Maastricht maakt Paul eerst een tussenstop in Beusichem en Susteren. Daar is de romaanse bouwstijl namelijk ook al te zien. In Beusichem in de Johannes de Doperkerk en in Susteren in de Sint-Amelbergabasiliek. In Maastricht komt deze bouwstijl terug in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Nog zo'n indrukwekkend bouwwerk is de Sint Servaasbasiliek.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 2

Niet goed is opnieuw. Dat adagium geldt ook als het om een speedmars gaat. Dus moeten de cursisten eraan geloven. Wie toont de juiste inzet die Ray en Dai willen zien? Wie komt aan op het basiskamp? Als de tent eindelijk staat, is het tijd om de navigatie vaardigheden te tonen. Zowel bij daglicht als wanneer de avond valt. Ook nu blijkt dat het in het donker toch weer een stuk ingewikkelder is. Voor de allereerste keer is Jeroen er getuige van dat Ray sprakeloos is.



FORMULA 1
FORMULA 1: Gloves. Steering Wheel. Gloves And Steering Wheel! 😀

The Iceman at his iconic best, as Kimi Raikkonen is missing some essential items in Baku. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Radar
Radar: Afl. 18

We besteden aandacht aan de gigantische terugroepactie van Babboe-bakfietsen. Gedupeerden eisen actie van de bakfietsenfabrikant. Wat zijn hun rechten? Fons spreekt een echtpaar uit Goes, hun auto werd tijdens het gebruik van de valet parking op luchthaven Schiphol meermaals gebruikt. Hoe kwamen zij hierachter? En wat houdt de 'as is where is'-clausule voor huizenkopers in?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 2

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: What Will Newey Bring To Aston? | Will Buxton & Lawrence Barretto Discuss

Big news out of Aston Martin with confirmation that famed technical mind Adrian Newey will join the team in 2025. F1TV's Will Buxton and Lawrence Barretto dissect this big announcement. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 180

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Aston Martin Special Event

Live from their Silverstone HQ, Aston Martin host a special event... For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 41

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



De rijles
De rijles: Afl. 1

De leerling van rijinstructeur Romeo raakt over haar toeren van alle trams in het drukke stadscentrum van Amsterdam. Bij de 25-jarige instructeur Turan zit een heer op leeftijd in de auto. Hij is getrouwd met iemand die Turan maar al te goed kent: zijn oude conrector van de middelbare school. Op Urk vertelt de leerling van Oscar over het verlies van zijn vader. Dan blijkt dat de goedlachse instructeur ook graag een luisterend oor biedt aan zijn leerlingen.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

Er zitten zes zichtbare ingrediënten in de mystery box, maar er zijn ook vier kleine dozen met elk een ingrediënt die een van de vier juryleden heeft uitgekozen. De koks zullen om het geheime ingrediënt moeten vechten.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 15

In een voormalig pakhuis in Rotterdam heeft Ivo zijn woning omgetoverd tot lichte loft. Iedere dag worden hij en zijn kinderen getrakteerd op prachtig uitzicht over de Maas. Ivo is gek op het robuuste, Rotterdamse gevoel en laat dit graag terugkomen in zijn woning. * Na jaren ontwikkeling en veel proberen is Pieter Kaptein erin geslaagd vissaus te maken op Urk. Chef-kok Sharon haalt met Pieter vis op van de veiling om daar samen vissaus van te maken. * Tuinexperts Manon en Simon gaan wilgen knotten in Giessenburg, een groene dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. Ze krijgen daarbij speciale hulp van medewerkers Dennis en Jaco.



Eva
Eva: Afl. 5

Raymond Thiry werd in Nederland vooral bekend door iconische rollen waarin hij de zwijgzame schurk speelt. Maar zijn rijke oeuvre telt inmiddels al ruim 130 rollen en daarvoor ontving hij dit weekend de Career Achievement Award op Film by the Sea. * Vrijdagavond treedt Sor op met het Concertgebouworkest. Ze geven een indrukwekkend voorproefje. * Wim Steman en Peter van de Rijdt zijn in de winter boer en in de zomer hebben ze een camping. Ze vertellen waarom er alleen mannen op hun camping mogen komen. * Nederland staat voor een steeds groter dilemma: Wat te doen met de wolf? We praten erover met Niko Koffeman, Geertje en Niels.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 253

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 6 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 7 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 september, 18:55 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Het klokhuis
Het Klokhuis: Heleen wil geen bazige baas zijn en Luuk is woest over QR-codes.

Heleen wil geen bazige baas zijn en Luuk is woest over QR-codes. Een QR-code bestaat uit alleen maar blokjes. Hoe werkt dat? Een slang heeft geen poten, maar kan razendsnel bewegen. Hoe komt een slang precies vooruit? Eva maakt kennis met koningspython Loesje. Huh?! Wat is 'macht' precies en hoe zorg je dat je dat krijgt?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 216

Steeds meer jongeren worden op social media geronseld voor criminele klussen * Reisrestricties voor Russische diplomaten * Hoe zit het met Oekraïense vluchtelingen in Nederland? * China stuurt Noord-Koreaanse vluchtelingen terug de grens over



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Sommige beroepen bestaan alleen binnen de grenzen van een bepaalde streek of regio. Deze streekgebonden beroepen zijn vaak diepgeworteld in lokale tradities en landschappen. In Friesland laat Jan zien hoe hij wedstrijdballen voor de eeuwenoude sport kaatsen produceert. Jan kan als enige maker van deze ambachtelijke ballen de vraag amper bijbenen.



De Faker
De Faker: Afl. 11

Nienke van Dijk gaat langs bij de familie Ippel die op vakantie is in het Franse Castelan. Lukt het haar om de Faker op te sporen?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 180

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.







Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #36 2024

Wil jij elke week speciale bonusuitzendingen ontvangen? Kan je geen genoeg krijgen van de diepgaande analyses van Jeroen en Willem? Word dan terugkerende donateur en ontvang elke week exclusieve bonusuitzendingen! Als trouwe donateur krijg je toegang tot extra content die niet beschikbaar is voor de gemiddelde kijker. Of je nu kiest voor een maandelijkse of jaarlijkse terugkerende donatie, je ontvangt altijd de meest waardevolle inzichten en analyses die je niet wilt missen in de speciale bonus. www.dfacto.nu/steun Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-36 Geen">Klik hier</a> boerenrevolutie ondanks komst BBB-minster: stikstofbeleid Rutte-IV blijft voorlopig? De onverminderde steun aan Oekraïne blijft de headlines domineren, terwijl boeren eindelijk wat ademruimte krijgen. Maar de propaganda gaat gewoon door – nu met nieuwe druk van het NIVEL om de prikken te promoten. Het social medialandschap staat onder zware druk, waar bedrijven die meewerken aan verkiezingsbeïnvloeding worden beloond, terwijl tegenstanders risico lopen op beslagleggingen en arrestaties van hun CEO’s. Duitsland worstelt met de erfenis van COVID-19, en de rechtspraak probeert met alle macht afstand te nemen van het verleden. In Nederland blijft het economische herstel uit, en worden vertraging en bedrog tot een kunst verheven. En dan het klimaat – de hysterie over CO2 blijkt ongegrond. De opwarming blijkt geen gevolg te zijn van CO2, waardoor de klimaatalarmisten met lege handen staan. Dit en meer onthullende analyses in deze aflevering. Mis het niet! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: DE LAATSTE KEER OP REIS SAMEN! BLOED OP LYNN HAAR HELE KUSSEN..✈️😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Brugklas
Brugklas: Afl. 6

Yuna wil een stralende huid en koopt dure crème voor een prikkie bij klasgenoot Lauren. Maar of dat een goede deal is?



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 111

Karin Bloemen doet mee met het tv-programma Beste Zangers. Ze geeft een voorproefje door middel van een optreden. * Het reces is voorbij en dus is ook het politieke jaar weer begonnen. En er is direct genoeg te bespreken met Kees Boonman. * Steven en Jamie Kazàn zetten zich in voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Ze vertellen waarom het belangrijk is deze groep te ondersteunen. * Suzanne Swarts vertelt over de tentoonstelling van de Australische kunstenaar Ron Mueck die te zien is in Museum Voorlinden.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ricciardo's Chaotic Baku Win | Extended Race Highlights | Azerbaijan 2017

We're heading back to Baku! Get in the mood with all the best moments from the inaugural Azerbaijan Grand Prix, including Sebastian Vettel and Lewis Hamilton's safety car scuffle, and Daniel Ricciardo's epic triple overtake on the way to victory. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 1

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 1

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: 0,001% Kan Deze STUNT Halen..(GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar 0,001% Kan Deze STUNT Halen.. In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 6

Bert is in Utrecht bij de werkvoorzieningsplek 50|50 Workcenter van het Leger des Heils en maakt kennis met Ties, de werkbegeleider bij de afdeling logistiek. Door de alcohol- en drugsverslaving, waar hij jarenlang onder heeft geleden, had hij zomaar een van de deelnemers kunnen zijn. Ook maakt Bert kennis met Sidney en John. Door zijn verstandelijke beperking is het voor Sydney lastig om een reguliere baan te hebben, maar bij het Leger des Heils voelt hij zich als een vis in het water. John is de huisschilder van de loods en vertelt over zijn verleden waar hij niet trots op is, maar hij heeft ervoor gekozen om daar verandering in de brengen.



EnzoKnol
EnzoKnol: IK HEB MIJN HAREN GEVERFD MAAR WORD UITGELACHEN… πŸ˜‚ #4041 #4042 #4043 #4044

Deze video bevat een samenwerking met RubberWebshop. Voor meer informatie: <a target="_blank" href="https://www.rubberwebshop.nl β–¬ Vorige">Klik hier</a> video: Deze video bevat vlogs: # β–¬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl β–¬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Nienke Plas: Zo enorm trots op m'n grote jongen! 🎬 #405 By Nienke Plas

Even zonder grap, welke föhn heb ik nodig in mijn leven haahahah? Als het kan eentje die ook insecten kan opzuigen S  Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Zentijd
Zentijd: Afl. 27

Voor deze avondles kun je vast in bed gaan liggen, want alle oefeningen zijn liggend. Zentijd-docent Rohima doet een paar super ontspannende yogahoudingen met je en sluit af met een korte yoga nidra-meditatie. Yoga nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd, omdat het zorgt voor een diepe staat van ontspanning. Welterusten alvast!



Podium Dans
Podium Dans: Afl. 1

Danser en choreograaf Dalton Jansen studeerde in 2018 af aan de opleiding Urban Contemporary (JMD) in Amsterdam. Zijn choreografieën begeven zich op het snijvlak van hiphop en contemporary dance. Met The Double Collective won hij diverse prijzen en in 2021 richtte hij dansgezelschap BLACK BIRDS op. Zijn voorstelling Birds is gebaseerd op zijn eigen ervaring hoe het is om op te groeien in een jeugdvoorstelling. Hij won hiermee de prijs voor de meest indrukwekkende jeugddansproductie: De Jonge Zwaan.



Feyenoord
Feyenoord: 'It almost felt like we were playing a World Cup final' 🏟️πŸŒͺ️

ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 106

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.





Kindertijd
Kindertijd: Afl. 24

Hugo woont in een grote, drukke stad. Toch fietst hij iedere dag samen met zijn vader naar school. 3,5 kilometer heen en 's middags weer terug. Vlakbij huis racen ze altijd tegen elkaar. Wie arriveert als eerste?



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 26

Julia ontdekt dat Ella goed kan dansen en wil dat ook graag leren. Ze vraagt zich af of ze dit het beste van een danscoach kan leren of dat ze haar gevoel moet volgen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 252

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 36

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





AVROTROS Klassiek presenteert...
AVROTROS Klassiek presenteert!: Afl. 18

De 29-jarige violiste Emma Roijackers en de 27-jarige pianist Florian Verweij worden als tieners door hun docenten aan elkaar gekoppeld. Als studenten aan de Sweelinck Academie voor jong toptalent spelen ze veel samen. Nu, een decennium later, nemen ze samen deel aan het AVROTROS-talenttraject VIRTUOOS en duiken de studio in voor de opname van hun allereerste cd, met de titel Tales. In de studio klinkt werk met een verhalend karakter, met als hoeksteen de derde vioolsonate van Edvard Grieg; de compositie die ze destijds als eerste stuk samen speelden.